Neal Street, Covent Garden, London.

Refurbishment of a Victorian Grade II listed warehouse in Neal Street, Covent Garden to provide a retail shell at basement and ground floor level, offices at first and second floors and roof-top penthouse.

We undertook the conversion and extension to this Victorian Grade II listed ex-market warehouse for a private property company taking the project the whole way through the planning, design and building process including on-site project management. The mixed use scheme comprises retail use at street and basement levels, self-contained office suites on the first and second floor and a  luxury penthouse  apartment on the third and new fourth floor with its own roof terrace.

The £1.3m commission included bespoke and high quality fittings.

External_big
Interior1_big
Interior2_big
Interior3_big
Interior4_big
Interior6_big
Blank
Blank
B I U S